sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Nightlife

Opaaa ! Hello everyone ! And happy easter ! ;)

Oli pakko kirjottaa viimeyöstä ja tästä päivästä. Koska tääl on ollu ihan megasiistii !

Yöelämä eroaa aika hurjasti suomesta..
Täällä ei oo mitään baarijonoja,  koska täällä ei kysellä henkkareita clubille mennessä. Kyllä siellä ihan normisti oli ovimiehet, mutta ne avas meille vaan ovet. Mut en mä siellä kyllä alaikäsiin tai ainakaan yhteenkään alaikäsen näköseen törmännyt. Kyllä porukka menee aikalailla sääntöjen mukaan. Tai sitten tää on vaan niin snadi saari et kaikki tietää toisensa.. 

Täällä on myös ihan älyttömän halpaa juhlia.
No siis ostettiin kimpassa kaksi Absolut Vodk pulloa ja siihen jäät ja lantringit.
Maksoi 70 euroa. Mutta pieni summahan se oli kun sen porukalla osti.
Ei sisäänpääsy maksua ja narikka tais olla euron tai kaksi, mutta me mentiin autolla niin ei sellasia tarvittu edes.

















Mut mietitään, mä varauduin parilla satasella siihen reissuun. Lopulta mä tuhlasin 30 EUROA! Olin aika todella huikeessa humalassa ja samasta massista tarjosin myös kaverille pari drinkkiä ja söin ravintolassa kreikkalaisen salaatin viinilasillisen kera.

Se paikka missä me oltiin oli aika pieni, mut ihan täynnä jengiä! Oli jopa vaikee päästä vessaan välillä. Yks mikä sai mulle hymyn huulille, oli se että mä en nähnyt yhtäkään huumehörhöä siellä. Enkä ketään tamppaamassa lattialla ihan sekasin. Ihmiset juhli porukoissa ja myös tanssi porukoissa ! Vähän eri meininki kun suomessa. Välillä tanssittiin yksin, välillä reivattiin pareittan ja välillä tehtiin muutamien ihmisten pieni rinki jossa tanssittiin käsi kädessä kaikkea siitiä ja erikoista, mitä nyt tulikaan mieleen! Oli siis ihan mahtavaa, kerrankin oli sellanen fiilis et oikeesti juhlitaan porukalla ja kaikilla oli siis niin kivaa ! Ei tappeluita, ei draamaa, ei ylilyöntejä. Koko clubin porukka oli ihan fiilareissa ja hymy ei näyttäny kenelläkään hyytyvän missään kohti. :')

Must oli kans iha ihme juttu, et tääl joka kerta kun otettiin hörppy drinkistä, niin se tehtiin yhdessä, sekin. Joka kerta lasit korkeelle, kilistettiin ja sitten juotiin. Se oli vissiin ihan joku tapa täällä, koska kaikki näytti tekevän samaa.

Mua ihmetytti ihan sikana, et täällä baarit on auki melkeen koko ajan, mutta clubit aukeaa vasta klo 12. Ja niillä ei ole sulkemis aikaa? Taino on perjaatteessa. Täällä clubit sulkee klo 8.00 aamulla. MUTTA jos jengiä riittää niin ne on auki siihen asti että paikka alkaa tyhjenemään. Ja myös tietysti, jos ihmiset lähtee aikasemmin, he voivat sulkea aikasemmin.

Tänään täällä on palmusunnuntai, koska tää on ortodoksinen saari. Mikään ei ole tänään auki. Tiet on täynnä puiden ja palmujen oksia.. Raketit paukkuu nyt illalla , kirkonkellot soi. Päivällä jengi kokoontu kaupungille syömään barbeque lihaa eli siis tunki kokonaisen vuohen sellaseen vartaaseen, grillas ja söi sen :D siis kuolluthan se tietysti oli ja nahaton. Onneks silti en ollut maistelemassa sitä raukkaa... 

Eilen kaikilla oli kynttilät kädessä mihin tahansa sitten mentiinkin.  Sekin oli joku juttu täällä liittyen pääsiäiseen. Piti toivoa samalla kun sen kynttilän sytytti.. hahha.
Täällä pääsiäinen on hirveen iso juhla. Mut täysin erlainen kun suomessa. Ei täällä virvota tai syödä suklaamunia. Täällä käydään kirkossa ja me nuoriso taas päinvastoin oltiin juhlimassa omalla tavalla.


Käytiin eilen myös porukalla ennen clubille lähtöä ihan älyttömän ihanassa raflassa ! Mä olin ihan myyty jo pelkän musiikin ja sisustuksen takia .. :D

Clubista vielä..
Oli myös aivan ihanaa, et kukaan ei jättänyt ketään huomiotta. Välillä itekki kun väsähdin ja istuin hetken alas, ei kauaa ehtinyt paikallaan olla kun joku repäs mit takas tanssimaan! :D Kukaan ei istunut yksin missään nurkassa, mitä taas näkee suomessa valitettavan paljon. Jokasella oli joku. 

Suomessa mua on myös ahdistanut kävellä ns. tanssilattian läpi jos porukkaa on paljon. Ihmiset näyttää torahampaat kun koittaa kävellä läpi. Täällä asia taas oli ihan toisin. Ihmiset väisti ihan ilman mitään mutinoita tai ilkeitä katseita kun joku käveli läpi.

Täällä ei myöskään missään ole tupakointi aluetta. Mikä on tupakoitsijoille lottovoitto, että voi polttaa missä tahansa. Mutta niille jotka ei polta, ei kauheen mukava juttu kun savua on joka paikassa. Koska täällä saa polttaa missä vaan. Ihan missä vaan. Baarissa, kahvilassa, kaupassa..
 Mikä oli tosi outoa kun oltiin clubin tanssilattialla sisätiloissa ja porukka veteli kessua siinä ison ihmisjoukon keskellä samalla kun tanssi :"D

 Tää asia ei oo kyllä yhtään helpottanut mun röökin lopettamista... Mutta oon kyllä vähentänyt, really! Ja oon luvannut itelleni jo että loppuu ennekun "summer season" , kuumat kelit ja duunit alkaa. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa...

Täällä elämä on tosi vapaata. Ei poliisit ja viranomaiset hengitä niskaan. Mut silti jostain syystä, ihmiset on tosi järkeviä täällä. Ei jengi ryyppää joka päivä, harva polttaa tupakkaa ja huumeisiin en ole edes törmännyt. Eilen ja tänään juhlapäivä, mutta ei teillä ollut poliiseja tai ratsioita vahtaamassa mitä ihmiset tekee. Ainoo mitä näin niin oli yks partio sulkemassa tietä.
Kaikki elää ja tekee aikalailla omalla vastuulla. Siinäkin tietysti on omat hyvät ja huonot puolensa.

Noh jokatapauksessa.. I enjoy my life in here !
Tää tuntuu joka päivä vaan paremmalta, kun alkaa pikkuhiljaa tulemaan paikat, jutut ja ihmiset tutuiksi. Mä jännitin tätä reissua ihan sikana mut ihan turhaan. Täällä on paljon rennompi fiilis kun kotona Suomessa. Tulu taas urakalla tekstiä mut halusin anyway kertoa kaiken siitä millasta täällä on ! Hah.

Pahoittelen mun huonoa äidinkiletä, niinkun mainitsen jokaisessa kirjotuksessa, englanti on nyt se ykkös juttu niin tää suomi on vähän koukeroista :D

Ajattelin väsätä tässä ensiviikon aikana sellasen videokoosteen näistä videoista jota on reissun aikana kertynyt! 

Mahtavaa kevättä kaikille ! ♡
~ JenniJuliee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti